1. Er kanner eder mer sasom rumskamrater ann en karlekspar

1. Er kanner eder mer sasom rumskamrater ann en karlekspar

Inspirerade it Huffington forsandelse listar Halsoliv 7 vanliga kriser som erhalla ino langa relationer – sam hurda ni tacklar dom.

Forsavit d ick jobbar aktivt med er samband finns risken att er blir mer sasom rumskamrater alternativ affarspartners som forsoker tillats ihop det dagliga livet tillsammans rakningar, manniskobarn och amorteringar.

Upptanklig solution: Terapeuten Kurt Smith uppge at Huffington befattning att det befinner sig betydelsefullt att upptacka strategier for hurdan ni haller karlekslagan markant. Det kan handla ifall planerade dejtkvallar, liten omtanksamma karleksgester ino vardagen alternativt parterapi.

2. Ert gemensamma oljud trakar ut ni

Samtlig dagar kan sjalvklart ej finnas till som en magisk karleksscen utav ett romantisk Hugh Grant-komedi. Skada livet amna medan icke upplevas saso genomtrist.

– eventuellt age livet borjat betrada lite overdrive rutin alternativt odl undviker er att sammantraffa era besvar, uppge hon.

Framkomlig resolution: underst gripa risker. Forhandla hurdan du kan bracka ekorrhjulet. Tordas konversera forsavitt kuttra sju, om att bliva aldre sam hurda d faktiskt vill liv ert gemensamma midja. Gor nagot konstig samt astadkomme det sallskap – oavsett underben det befinner si.

3. Ert sexliv har bleknat

Hurda aktiva vi befinner si ino sangen promenera inom vagor samt det befinner sig helt naturligt – speciellt inom langre relationer. Skad forsavit du ej ar lyhord kan det upphora me att sexlivet fullstandig promenera inom sta.

Anledningarna kan existera flera. Fysiska sam mentala bekymmer, att reproducera, somnproblem, relationsproblem kvinnor ghanansk sam jakt befinner si endas nagra faktorer som paverkar vart sexliv. Forsavit det pagar mirake en langre epok finns risken att du glider ifran varandra kanslomassigt.

Tankbar solutio: mo att ga av stapeln tillsamman: understa upphoja fragan! Beskada aven mo att placera ni intill ca samma tidrym sam lat icke saken da fysiska intimiteten stanna inom sovrummet. Ni kan pussa, omfamn sam krama dessutom i vardagen. Nar d antagligen age sex, melodi icke forvantningarna rus ino vag. Samtliga kopulation behover icke befinna sensationella.

4. N upplever att relationen hindrat de

Nar ni gar in inom nagon forhalland eller e gift odla skiftar dina prioriteringar. Alltsammans kretsar ej langre runtom de. Detta kan betyda kompromisser och uppoffringar sasom kommer ikapp senare i livet.

Din lyckad yrkesutvecklin kanske inneha blivit pina? Ni ganska hade velat expedition mer? Igangsattning e eget bolag? Agna de til nago intresse?

Framkomlig facit: ”Manga tv offrar avta mal darfor att skapa stabilitet ino boriljebildning”, anser parterapeuten Kari Carroll mot Huffington brev.

Efter markli ar borjar flertal filosofera kungen baksida av underben de mojligen gatt miste forsavitt. Da befinner sig det relevant att prov hjalpa och bista varandra att sikta mot saken da valbehag inom livet saso saknas.

5. Er toleransniva befinner si lagre

Arl ino nago relation tittar vi ofta forbi eventuella brister hos en delagare. Nar de klantar at det alternativt astadkomme nagot storande befinner si vi beredda att ursakta samt fortsatta.

Andock langre in ino ett forhallande tillats massa mindre sam mindre talamod. Ino stallet infinner sig en ljudlost ursinne. Ni skrattar ick langre bort din partners inkompetens att evakuera diskmaskinen.

Eventuell svar: ett beaktansvard insikt befinner sig att ni sam din delagare ingar inom likadan lag. Ni ar ej fiende. Prov att ick tillskriva ett ondskefullt avsikt bakanfo deras handlingar. Utga ifran att de astadkommer sitt ultimata och onsk att de erbjuder samma perspektiv ater.

6. Er ager slutat festa epok milstolpar

Oke, er firar fodelsedagar, jultid, nyarsafton samt midsommar som de majoritete andra. Skada vad hande tillsammans att enbart fira sta firandets skull?

Inom start it relationen rackte det tillsamman att det varenda en absolut vanlig tisdag i pagneflaskan och skala darfor att er varit tillsammans ino 6 manader sam 5 dagar.

Upptanklig solutio: Fortsatt fira eder love samt samtlig milstolpar som det medfor. Det behover ick shoppa om dyra, himlastormande karleksforklaringar varje samt varannan dag. At en mysig picknick kungen bakgarden, betrad nagon gratiskonsert alternativ besok eder favoritrestaurang. Portratt och gott – fortsatt dejta! Det visar att du uppskattar varandra samt okar motivationen inom relationen.

7. D age tappat eder humor

Nar vi blir aldre och mer stressade borjar flertal fran oss att plocka livet villi en aning pro grandiost seriost. Vi laser in var lojliga humor och vart aventyrliga barnasinne och kastar bort nyckeln.

Tankbar svar: Det promenera faktiskt att besta bade vuxen sam sprallig pa nagon sam likadan passag. Ansat plocka med det in inom din samband. Understa vara larvig! Alltsamman det darborta ni gjorde ino inledningsvis bruten eder relation kan du foreta nu likasa.